Haberler

Şanlıurfa'da Doğum Hastanesinin Bahçesinde Patlama (2)

Oksijen TANKINDA PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI, YARALANAN OLMADI

Şanlıurfa'da, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin bahçesindeki oksijen tankında meydana gelen küçük çaplı patlama sonrası çıkan yangın paniğe yol açtı. Korkulu anların yaşandığı hastanede yoğum bakım ünitesindeki hamile hastalar başka hastanelere sevk edilirken, şans eseri yaralanan olmadı.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin arka bahçesinde bulunan oksijen tankında, borulardaki gazın boşaltımı sırasında sıkışmadan kaynaklandığı sanılan küçük çaplı patlama meydana geldi, sonrasında ise yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, acil sağlık görevlileri de yoğun bakım ünitesindeki çoğunluğu hamile olan hastayı ambulanslarla başka hastanelere tahliye etti. Hastanede paniğe neden olan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında şans eseri yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title