Haberler

Şanlıurfa'da Cumhuriyet Yaşıtlarına Ücretsiz Chek-up

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı Tarafından Oluşturulan Sağlık Ekibi Tarafından Tüm Köy ve Mahallelerde Yaşayan Cumhuriyet Yaşıtları Tespit Edilerek Sağlık Taramasından Geçirildi.

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı tarafından oluşturulan sağlık ekibi tarafından tüm köy ve mahallelerde yaşayan Cumhuriyet yaşıtları tespit edilerek sağlık taramasından geçirildi.

Birecik İlçe Kaymakamlığı tarafından özellikle yaşlılara yönelik olarak düzenlenen etkinlikler hem duygu yüklü anların yaşanmasına sebep oluyor hem de gelecek nesillere anlamlı mesajlar veriyor. Birecik Kaymakamlığı tarafından oluşturulan sağlık ekibi personeli Merkez Sağlık Ocağı İdari Tabibi Mehmet Kılınç ve hemşire Yeter Soyer tarafından İnnaplı köyünden başlanan sağlık taraması hızla devam ediyor. Sağlık taramasından geçen Cumhuriyet'le yaşıt vatandaşların gerekli tetkik ve tedavileri Kaymakamlık

tarafından karşılanıyor.

Köyde çoğu yürüyemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşların karşılarında Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel ve beraberindeki sağlık ekibini görmeleri duygu yüklü anların yaşanmasına sebep oldu. İnnaplı'da sağlık taramasına dahil olan yaşlı vatandaşlardan Fatma nine, uygulamadan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" diyerek hayır dualarında bulundu.

Cumhuriyet'in 84. yaşı kutlanırken Birecik Kaymakamlığı 84 yaş ve üzeri toplam 114 vatandaş olduğunu tespit etti, bu kişileri sağlık taramasından geçirerek tüm ihtiyaçlarını karşıladı. 84 yaş üzeri vatandaşlara ayrıca çeşitli hediyeler verildi.

(FÖ-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title