Haberler

Şanlıurfa'da Çete Operasyonu

Şanlıurfa'da Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurdukları İddiasıyla 8 Kişi Yakalandı. Jandarma ve Polisin Ortaklaşa Gerçekleştirdiği Operasyonda 13 Adet Tabanca, Bol Miktarda Mermi, İlaç Kupürleri ve 80 Bin Dolar Ele Geçirildi.

Şanlıurfa'da suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları iddiasıyla 8 kişi yakalandı. Jandarma ve polisin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda 13 adet tabanca, bol miktarda mermi, ilaç kupürleri ve 80 bin dolar ele geçirildi.

Şanlıurfa'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede suç işlemek amacıyla örgüt kurulduğu bilgisi üzerine dün sabah saatlerinde 6 ayrı adrese İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 6 adet 9 mm çapında Glock marka, 2 adet 9 mm çapında Beratta marka, 1 adet 9 mm çapında Ruger marka, 1 adet 9 mm çapında Walter marka, 1 adet 9 mm çapında Tarıq marka, 1 adet 7.65 mm çapında Çekvizör marka, 1 adet 7.65 mm çapında Beratta marka tabanca ile birlikte 25 adet 9 mm çapında tabanca şarjörü, 5 adet 7.65 mm çapında tabanca şarjörü, 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 125 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 81 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 305 adet 7.,65 mm çapında tabanca fişeği, 25 adet 357 Magnum fişeği, 80 bin ABD Doları, 230 adet Sefazol marka kesilmiş ilaç, 50 adet enjektör, 1 çift tabanca kabzası, 2 adet temizleme fırçası, 1 adet tabanca kılıfı, 1 adet şarjör kılıfı ve 8 adet cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.Ç, İ.Ç, N.H, A.T, A.T, A.Ç, H.T ve M.T. gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada A.Ç. isimli şüpheli liderliğinde kurulan örgütün silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddia edildi.

Bugün adliyeye çıkarılan 8 kişiden İ.Ç, N.H, A.T, A.T, A.Ç ve H.T. tutuksuz savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.Ç. ile M.T. tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

(FÖ-ST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title