Haberler

Şanlıurfa'da Cadde ve Cephe İyileştirme Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihsel kimliği ve turizm değerine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirmesi çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihsel kimliği ve turizm değerine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirmesi çalışması başlattı.

Çalışma kapsamında Balıklıgöl, Haşimiye Meydanı, Yıldız Meydanı ile Kapaklı Pasajı arasında kalan yol güzergahındaki iş yerleri, binalar ve tescilli yapılarda aslına uygun olarak düzenleme çalışması yapılacak. Çalışmayla birlikte Divanyolu caddesinde görüntü kirliliği ortadan kalkmış olacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, yaptığı açıklamada, Divanyolu Caddesi'nde görselliği ön plana çıkaracak bir çalışma başlattıklarını belirterek, bölgenin yeni bir görünüm kazanacağını söyledi.

Çalışmaların esnafın işlerini aksatmayacak şekilde devam edeceğini ifade eden Gencer, şunları kaydetti:

"Divanyolu Caddesi'nde cephe düzenleme çalışmalarına başladık. Balıklıgöl, Haşimiye Meydanı, Yıldız Meydanı ve Kapaklı Pasajı arasında yer alan Divanyolu Caddesi üzerinde bulunan iş yeri ve binalarda cephe düzenleme çalışmalarına başladık. Bu bölgelerin tamamında cephe düzenlemesi, tescilli yapıların projelerine uygun olarak düzenlenmesi, tabela ve tentelerin bütün görselliğe hitap edecek şekilde proje kapsamında düzenlenecek. Divan yolu bilindiği gibi bölgemizin en can damarı merkezi yollarımızdan biridir. Biz bu yola çok önem veriyoruz. Çünkü bu yol gerek yerli, gerek yabancı ve Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızın her zaman kullandığı yoğun bir alandır. Bu alanda görselliği en ön plana çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Gencer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin daha önce Haleplibahçe, Topdağı, Harran Kapı Caddesi, Birecik, Siverek Viranşehir ilçesinde dış cephe düzenlemesini tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunduğunu hatırlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıklıgöl Şanlıurfa Kapaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title