Haberler

Şanlıurfa'da Bombalı Saldırı; 2 Polis Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, devriye gezen polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Şanlıurfa'da, devriye gezen polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Saldırının ardından olay yerine sevk edilen özel hareket timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda ellinde cerrahi eldiveni bulunan F.K., isimli bir şüpheli gözaltına alındı. Patlama nedeniyle bir süre Şanlıurfa- Gaziantep karayolu trafiğe kapatıldı.

Olay;Şanlıurfa-Gaziantep yolu üzerindeki Akabe Mevkii'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezinden Akabe Mevkii'nde bulunan bölge Trafik Müdürlüğüne seyir halinde olan resmi polis aracının geçişi sırasında büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Son anda sürücü polis memurunun manevra yaparak kurtulduğu patlamada aracın camları kırlıdı. Araç içersinde bulunan ve ismi açıklanmayan 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Saldırıya uğrayan polis memurları telsizle 'bombalı saldırıya' uğradıklarını anons edip yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memurları olay yerine gelen ambulansla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, patlamayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için polis bölgeyi abluka altına aldı.

ÖZEL TİMLER OPERASYON YAPTI

Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrasında bölgede bulunan vatandaşlar paniğe kapıldı. Bunun üzerine çok sayıda özel hareket timleri operasyon yaptı. Ağır silahlarla sokak aralarında operasyon yapan polis, ellerinde cerrahi eldiven bulunan F.D., isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Patlama nedeniyle bir süre trafik akışının yapılmadığı bölgede Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olayla ilgili olarak polis delileri toplarken, henüz patlamayla ilişkin olarak resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title