Haberler

Şanlıurfa'da Akrabaların Arsa Kavgası: 6 Yaralı

Şanlıurfa'da akrabaların arsa kavgası: 6 yaralı Kavga ettiği akrabalarına kurşun yağdırdı: 6 yaralıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında arsa paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada aralarında çocukların da olduğu 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

Şanlıurfa'da akrabaların arsa kavgası: 6 yaralı

Kavga ettiği akrabalarına kurşun yağdırdı: 6 yaralı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında arsa paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada aralarında çocukların da olduğu 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kabacık kırsal mahallesinde yaşandı. Kuzen olan Almas ailesinin fertleri arasında mahalledeki bir arsa nedeniyle kavga çıktı. Kavgada kimliği belirlenemeyen bir kişi, aralarında çocukların da olduğu kalabalığa silahlı ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler, 6 kişiye isabet etti. Yaralılar, Bahattin Almas, İsmail Almas, Çetin Almas, Murat Almas, Tuncay Almas ve Hasan Almas olay yerine giden ambulanslarla önce Bozova Devlet Hastanesine, oradan da Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Murat Almas'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kırsal mahalleye giden jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alırken kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Bozova 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title