Haberler

Şanlıurfa Cevdet Yılmaz Yerel Yönetimleri Önemsiyoruz

Şanlıurfa Cevdet Yılmaz Yerel yönetimleri önemsiyoruzCevdet Yılmaz Yerel yönetimleri önemsiyoruzŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yerel yönetimler sadece şehrin fiziki ihtiyacını karşılayan kurumlar değil, aynı...

Şanlıurfa Cevdet Yılmaz Yerel yönetimleri önemsiyoruz

Cevdet Yılmaz Yerel yönetimleri önemsiyoruz

ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yerel yönetimler sadece şehrin fiziki ihtiyacını karşılayan kurumlar değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik kalkınmanın da, özellikle yerel kalkınmanın da öncü kurumlardır. Biz yerel yönetimlere çok önem veren bir siyasi partiyiz dedi.

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Sivil Toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Yılmaz daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Yatırım ve ekonomi konuları üzerinde Şanlıurfa'ya bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirten Yılmaz, AK Parti olarak, yerel yönetimler sadece şehrin fiziki ihtiyacını karşılayan kurumlar değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik kalkınmanın da, özellikle yerel kalkınmanın da öncü kurumlardır. Biz yerel yönetimlere çok önem veren bir siyasi partiyiz. AK Parti bir anlamda yerel yönetimlerden doğarak, büyüyerek merkezi idareye geldi. Yerel yönetimlerdeki çalışmasıyla, başarısıyla halkın güvenini kazanan cumhurbaşkanımız ve o dönemki ekip zaman içerisinde merkezi idarede de ülke genelinde halkımızın yine güveniyle büyük hizmetler yaptı. Önümüzdeki süreçlerde de en fazla önem verdiğimiz alanlardan biri yerel yönetimlerdir. Bir taraftan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gören, güzel şehir ortamları, yaşanabilir ortamlar oluşturan yönetimler, diğer taraftan da insanımızın gönlüne dokunan, özellikle de garip gurebaya sahip çıkan her köşede yaşayan vatandaşımıza ulaşan, onlarla gönül bağı kuran bir yerel yönetim bizim temel yaklaşımımız. Şanlıurfa Belediyemiz bu konuda çok önemli. Bu güne kadar çok güzel işler yaptı diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title