Haberler

Şanlıurfa Belediyesi'nin Açtığı Kursta 40 Öğrenci Resim Eğitimi Alıyor

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Açılan Resim Kursuna 40 Öğrencinin Katıldığı Bildirildi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik açılan resim kursuna 40 öğrencinin katıldığı bildirildi.

2007-2007 eğitim yılının sona ermesinin ardından Şanlıurfa Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak resim kursu açıldı. 40 öğrencinin katıldığı resim kursunda ressam Necmi Kaya, kursiyerlere resim teknikleri ve temel sanat eğitimi konularında bilgi veriyor. Kurs Sorumlusu Necmi Kaya, yaz tatilinin gelmesi ile birlikte ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik açılan resim kursunda geleceğin ressamlarını yetiştirdiklerini söyledi. Kaya, "Atölyede öğrencilerin ilgi alanlarını gözeterek resimle ilgili

her türlü çalışmaya yer veriyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından başlatılan resim kursuna beklenilenin üzerinde ilgi gösterildi. Yaşanan yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Öğrencilerimizi yetenek ve ilgilerine göre değerlendiriyoruz. Kursumuzu iki ayrı seans halinde sürdürüyoruz. Öğle öncesi ve sonrası olarak iki ayrı gurubumuz var" dedi.

Belediye Kültür ve Eğitim Merkezi Resim Atölyesi'nde çalışan öğrencilerden Ayşe Kahya ise, "Böyle bir kursa katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kursta hocalarımız nezaretinde resim tekniklerini öğreniyoruz. Bu imkanı bize sunan Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

(HA-ST-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title