Haberler

Şanlıurfa Belediyesi Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandelye Aldı

Şanlıurfa Belediyesi Engelli Koordinasyon Birimi, 18 Yaşında Geçirdiği Rahatsızlıktan Dolayı Bedensel Engelli Olan ve 20 Yıldır Yürüyemeyen 38 Yaşındaki Cuma Tarkan'a Bir Adet Tekerlekli Sandalye Hediye Etti.

Şanlıurfa Belediyesi Engelli Koordinasyon Birimi, 18 yaşında geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bedensel engelli olan ve 20 yıldır yürüyemeyen 38 yaşındaki Cuma Tarkan'a bir adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Şanlıurfa'nın Onikiler Mahallesi'nde ikamet eden Zehra-Mehmet Tarkan çiftinin oğlu olan 38 yaşındaki Cuma Tarkan, 18 yaşında geçirdiği kemik erimesi rahatsızlığından dolayı zamanla yürüme yeteneğini kaybetti. Yerlerde sürünerek yaşamını sürdüren Tarkan'ın yardım çağrısına Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba cevap verdi. Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi Engelli Koordinasyon Birimi aracılığıyla Cuma Tarkan'a 1 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Tarkan'a tekerlekli sandalyesini Başkan Fakıbaba adına belediye meclis üyesi, engelli koordinasyon birimi sorumlusu kendisi de engelli olan Hülya Kafaf verdi.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya yardımından dolayı teşekkür ettiğini belirten Tarkan, "20 yıldır kemik erimesi rahatsızlığından dolayı yere mahkum bir şekilde yaşıyorum. Babamın vefat etmesi üzerine bize bakan hiç kimse kalmadı. Sadece Devletten yeni almaya başladığım sakatlık maaşı ile geçinmeye çalışıyorum. Ancak yeterli gelmiyor. Yardım feryadımıza Şanlıurfa Belediyesi yetişti. Bizi Gıda Bankası üyesi yaptılar. Ardından Belediye Başkanımız Fakıbaba, bana bir tekerlekli sandalye hediye etti. Çok mutluyum, kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

(FÖ-ST-Y)

24.09.2007 15:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title