Haberler

Şanlıurfa: Belediye Zabıtaları ile At Arabacıları Arasında Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa Belediyesi zabıta ekipleri ile at arabacılara arasında çıkan silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Akçakale yolu Bey kapısı civarında günlük rutin kontrollerini yapan zabıta ekipleri, şehir merkezine girişleri yasak olan at arabasıyla bahçelerden topladıkları sebzeleri şehir merkezinde satmak isteyen M.S., A.S., R.S. isimli 3 kardeşle tartışmaya başladı. At arabalarına el koymak isteyen zabıtalarla tartışmaya giren 3 kardeş, olayı daha fazla büyüterek, önce birbirlerine hakaret edip, ardından etrafa küfür savurdular. Olayın büyümesi üzerine, henüz kime ait olduğu belirlenemeyen bir silahtan çıkan mermiler, 3 kardeşe isabet etti. Yaralı olarak Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldıralan A.S ile R.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, M.S. ameliyata alındı.

Öte yandan, olayın duyulması üzerine çevik kuvvet hastane ile belediye binası önünde olası bir olaya karşı yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili olarak 10'a yakın zabıtanın emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title