Haberler

Aşiret Düğününde Gelin ve Damada Tepsi Tepsi Dolar Yağdırdılar

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 29 yaşındaki Serkan Oflaz ile 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz'un düğün töreninde, davetliler genç çifte dolar yağdırdı.

Şanlıurfa'da Serkan Oflaz, öğretmen Ebru Boz ile bir otelde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin sahneye gelerek yaptığı ilk dansta davetliler dolar atma yarışına girdi.

Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde davetlilerin arasında tıraş olan Serkan Oflaz, daha sonra gelin Ebru Boz ile bol bol dans etti.


ÇİĞKÖFTE TEPSİSİ İÇİNDE DOLAR!

Damadın bazı arkadaşları da genç çiftin dansı sırasında çiğköfte yoğrulan leğen içerisine 1 dolarlık banknotlar doldurarak gelin ve damadın başına attı. Havada uçuşan dolarlar, görevliler tarafından pistten toplandı.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ CEYLAN, DÜĞÜNDE SAHNE ALDI

Renkli görüntülerin yaşandığı ve kent protokolün katıldığı düğünde türkücü Ceylan da sahne aldı.

Düğünden kareler:







Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

BEYKOZLU:

GIDIN ONCE ELEKTIRIK FATURANIZI ODEYIN !

31
1
yanıtYanıtla
T.C.:

elektriğe gelince kaçak

22
5
yanıtYanıtla
urfaliii636363:

Yalanız batsın atıgınız dolarlar sahte burdan belli oluyor fakirin biri gelse oluyorum doktora gidecem 120 tl ver dese elizi cebize atarmısınız orda bir sürü zengin gelehçisi var sahte dolarları atın ondan sonrada legenle dolar atıldı diye reklam yapın yarın ahirete iyi atarsınız dolarları

19
3
yanıtYanıtla
KORSAN...:

LÜTFEN AYI DEMEYİN AYILAR ASİL HAYVANLAR İKİ YAVRUYAPARLAR.

17
4
yanıtYanıtla
saka gibi:

tüküreyim sizin asiretinizede, paranizada. Dünya böyle isliyor ne yazik ki. Sistem hatasi.

16
4
yanıtYanıtla
kuzucuk:

helal kazanılan paralar bu kadar basit dğıtılır mı acaba?Ne iş yapıyor bu aşiretler?

19
0
yanıtYanıtla
KARA AYDIN:

her biri 1 dolar büyütmeye gerek yok gösteriş yapmaya gerek görgüsüzler

14
3
yanıtYanıtla
.:

BİR AKPLİ DUASI ALLAHIM MALI BİZE VER MALI BİZE VER HELALİNDEN HARAMINDAN MALI BİZE VER . . . .

9
3
yanıtYanıtla
ekmek yoksa pankek yesinler:

kimi parislere gider eğlenir. kimi sokaklarda durur dilenir. kimi insan satar öyle geçinir . onlar gibi çalıp çırpsam olmuyor. . . . . . seyfi doğanay

10
1
yanıtYanıtla
SEMMM:

bide ağızlarını açıp batıyı beğenmezler. . . gelin straplez gelinlik giymiş. . . bide aşiretmiş pöffff

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title