Haberler

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı Hazır Çim ile Yenileniyor

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nın kısa sürede futbola elverişli hale gelebilmesi için gerekli olan hazır çimler geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şeref Şelli, Vali Yusuf Yavaşcan'ın girişimleriyle 50 bin YTL'ye satın alınan hazır çimleri, Şanlıurfa Valiliği tarafından görevlendirilen 15 personelle birlikte sermeye başladıklarını söyledi.

Sahanın bozuk olan yaklaşık yüzde 15'lik kısmının hazır çimle yenileneceğini vurgulayan Şelli, "Serilme işleminden sonra sulama ve bakım çalışmaları ile sahamızı kısa sürede futbola elverişli hale getireceğiz. Bu çalışmalar, personel tahsis edilirse tahmin ediyorum 15 günlük sürede tamamlanır" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi'nin bu çalışmalar için 5-6 işçi görevlendirdiğine, sonra geri çektiğine dikkat çeken Şelli, "Belediye yetkililerinden destek bekliyoruz. Eğer bu iş için 10-15 işçi görevlendirirlerse hazır çimlerin serilmesi çalışmaları çok daha kısa bir sürede tamamlanır, dolayısı ile stadımız 1 ay yerine 15 günlük sürede açılır" diye konuştu.

(FÖ-ST-EYB-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title