Haberler

Sanko Park Avm Zirvede

Gaziantep'in ferah yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, etkinlikleri ile Ekim ayında zirveye yükseldi.

Gaziantep'in ferah yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, etkinlikleri ile Ekim ayında zirveye yükseldi. Ulusal bir medya takip şirketinin sonuçlarına göre, büyük kentlerde bulunan onlarca AVM'yi geride bırakan Sanko Park, haber sayısında dördüncü sırada yer aldı.

Yaptığı başarılı ve halka hitap eden etkinlik ve sergilerin, enformasyon hizmetlerinin etkin sunumu sonrasında yoğun bir şekilde haber yapılmasından dolayı gerçekleşen medya yansımaları, aynı zamanda ziyaretçilerin etkinliklere gösterdiği ilginin de bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Açıldığı tarihten bu yana bölgenin 'sosyal ve ekonomik yaşam alanı' olarak öncü ve lider konumunu pekiştirerek sürdüren Sanko Park AVM, kaliteli markalar ve bilinçli tüketicilerin adresi konumuna geldi.

Bu arada, listede ikinci yer alan AVM haber sayısı, aynı ismi taşıyan dört, üçüncü sırada bulunan AVM haber sayısı ise aynı ismi taşıyan üç AVM'nin toplamını yansıtıyor.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park AVM, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title