Haberler

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Bartın'da

Bartın Valisi Ali Çınar, Gaziantep Şahinbey Kaymakamlığı döneminde tanık olduğu birlik, beraberlik ve ortak akıl anlayışını, Bartın'da uygulamaya çalıştıklarını söyledi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani ve Turgut Konukoğlu ile Bartın Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu, Bartın'da bir dizi ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, bir süre önce Bartın Valiliği görevine atanan Ali Çınar'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sanko Bartın Çimento Fabrikası dolayısıyla Bartın ile yakın ilişki içerisinde olduklarını belirten Konukoğlu, Bartın'ın gelişmeye açık, geleceği olan bir kent görüntüsü çizdiğini kaydetti.

Vali Çınar da Gaziantep'te uzun yıllar görev yaptığını anımsatarak, "SANKO ve Konukoğlu ailesinin Gaziantep ve ülkemiz için önemini, yaptıklarını, başardıklarını biliyorum ve kendilerini kutluyorum" dedi.

Konukoğlu ailesinin, ekonomik yatırımlarla üretim, istihdam ve ihracata sağladığı katkıların yanı sıra, sosyal sorumluluk alanında da örnek çalışmalar sergilediğini anlatan Çınar, Gaziantep'te tanık olduğu ortak akıl anlayışını Bartın'da hakim kılmaya çalışacağına vurgu yaptı.

Çınar, daha sonra ziyaret anısına SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine armağan sundu.

DİĞER ZİYARETLER

SANKO heyeti, Valiliğin ardından Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Konukoğlu ailesinin her zaman kendilerinin yanında olduğunu vurgulayan Akın, "SANKO ve Konukoğlu ailesinin Bartın'da yatırımı olmasından gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanlığı'ndan sonra Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen SANKO Yöneticileri, Oda Başkanı Cihat Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Bartın'ın ekonomik durumuna ilişkin konuklarına bilgi aktaran Çakır, SANKO Bartın Çimento'nun, diğer sanayicilerin yüzlerini Bartın'a çevirmelerine vesile olduğuna dikkati çekti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title