Haberler

Ümit Şengül: UEFA Hedefini Yakalamak İstiyoruz

Güncelleme:

Şengül, Bu mücadele Bizim UEFA hedefini yakalamamız, Elazığspor'un ise ligde tutunabilme açısında büyük önem taşıyordu. Biz Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra ligde UEFA'ya gitmeyi kendimize hedef seçtik. İlk etap bu maçtı. Takım olarak 1 haftada üçüncü maçımızı oynadık. Kupa'da büyük travma yaşamıştık. Ama futbsolcularımız inançlı oynadılar ve kazandılar. Bundan sonra kalan 4 maçımızı kazanarak UEFA'ya gitmek istiyoruz. Takımımızda bu inanç var dedi.

Şener, Bursaspor olarak zor bir süreçten geçtik . Avrupa'ya gidebilmek için Çarşamba günü kupada istediğimiz sonucu alamadık. Bir hafta içinde üçüncü maçımızı oynadık. Şimdi Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Onun için ligde kaybetmememiz gerekiyor. İlk maçta istediğimizi aldık derken kaleci Harun ise, Zorlu maç olacağı belliydi. İki takım içinde kritikti. Maçın başında golü bulduk. İkinciyi bulamadık. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli olan üç puanı alabilmekti. Bunu başardık dedi.

SARALOĞLU BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDIK

Elazığspor Teknik Direktörü İrfan Saraloğlu, maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Saraloğlu, Konsatrasyonu yüksek önemli maçtı. Geçen hafta kazanarak lige tutunmuştuk. Bugün istediğimizi alsaydık ligde kalma yolunda büyük avantaj yakalamış olacaktık. Oyuncularımızın aşırı motivasyon bu kez olumsuz etki yaptı. Oyuncumuz ani bir refleksle yaptığı penaltıyla maça 1-0 yenik başladık. Golü bulamadık.. İkinci yarı maalesef golü bulamadık. Forveti takviye ettik ama gol gelmedi. Hakemler avantaj kuralına uymayıp oyunu kesti. Böyle olunca rakibimiz savunma önlemini aldı. Önümüzde dört maç var. Büyük fırsat kaçırdık. Üzerimize düşen görevi yerine getirip Elazığspoır'u Süper Lig'de tutmaya çalışacağız dedi.

Bordo beyazlı futbolculardan Deniz Aslan,2.dakikada penaltı yedik. Hatamızda. Bursaspor bizi ilk yarı oynatmadı. İkinci yarıya iyi başladık. Gol pozisyonları bulduk. Batuhan ile uzun topu denedik. Bursaspor bizden daha iyi oynadı. Galatarasay'ı yeneriz derken penaltıya neden olan Marvin Romeo, Takım arkadaşlarımdan, Elazığsporlulardan penaltıya neden olduğu için özür diliyorum. Bugün üç puana çok ihtiyacımız vardı. Ancak Bu yenilgiyi unutmamız gerekiyor. Kalan dört maçta istenilen sonuçları alacağımıza inanıyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Elazığspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title