Haberler

Sandıklı'da 15 Temmuz Etkinlikleri

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlçeye bağlı Kızılca Köyü'ndeki caminin minarelerine şehitler anısına Türk bayrakları asıldı.

Sandıklı'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri belediye önünde başladı. Burada, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, merkez ve köylerden gelen çok sayıda vatandaş toplandı. Kalabalık İstasyon Caddesi, Sandıklı Devlet Hastanesi ve Yunus Emre Bulvarı'nı geçerek yeniden belediye önünde sona eren bir yürüyüş yaptı. Yürüyüşte bazı vatandaşlar motosiklet ve araçlarıyla yer alırken, atı üzerinde yürüyüşe katılan bir vatandaş ilgi çekti. Belediye önünde kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın konuşmasını canlı izleyen kalabalık sabaha kadar nöbet tuttu.

CAMİ MİNARESİNE TÜRK BAYRAĞI

Sandıklı'ya bağlı Kızılca Köyü'nde ise 4 katlı ve 4 minareli caminin köye bakan iki minaresine 15 Temmuz şehitleri anısına biri 15 metrekare, diğer ikisi ise 2 metrekarelik 3 Türk bayrağı asıldı. Köy Muhtarı Ahmet Karapınar, "Bu günü unutmayıp çocuklarımıza da unutturmayacağız" dedi. - Sandıklı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Ak Parti Kızılca Politika Güncel Haberler

title