Haberler

Afyon Kara Teslim Oldu! Okullar Tatil Edildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da şiddetli kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi, Sandıklı-Afyonkarahisar yolu trafiğe kapandı

Afyonkarahisar'da Valilik kararıyla eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle Sandıklı'ya bağlı Başağaç Köyü yakınlarında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Afyonkarahisar- Antalya yolunun Sandıklı- Afyonkarahisar arasında kalan bölümü trafiğe kapandı.

SANDIKLI - AFYONKARAHİSAR YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Başağaç Köyü yakınlarında kar yağışı yüzünden kayganlaşan yolda maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği belirtildi. Yolun kapanması sonrası şehirlerarası otobüslerle TIR'lar uzun kuyruklar oluşturdu.

Trafik polisleri Sandıklı merkezden itibaren Afyonkarahisar istikametine araç geçişine izin vermezken, Sandıklı Belediyesi'ne ait Sandıklı Kaplıcaları ile düğün salonunun yolda kalanlar için açıldığı belirtildi. Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, ilçede okulların tatil edilip edilmeyeceğine sabah karar verileceğini aktardı.

EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Afyonkarahisar il merkezinde ise etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Valilik kararıyla il merkezi ve merkeze bağlı belde ve köylerde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Antalya Başağaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title