Haberler

Sancaktepe'de Ele Geçirilen Malzemeler Sergilendi

Sancaktepe'de ele geçirilen malzemeler sergilendi Aranan 15 kişinin gözaltına alındığı uygulamada 1 ruhsatsız tabanca ve 100 gram uyuşturucu ele geçirildiİSTANBUL - Sancaktepe'de gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında aranan 15 şahıs gözaltına alınırken bir ruhsatsız tabanca ile 100...

Sancaktepe'de ele geçirilen malzemeler sergilendi

Aranan 15 kişinin gözaltına alındığı uygulamada 1 ruhsatsız tabanca ve 100 gram uyuşturucu ele geçirildi

İSTANBUL - Sancaktepe'de gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında aranan 15 şahıs gözaltına alınırken bir ruhsatsız tabanca ile 100 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Narkotik Şube polisleri ve narkotimler ile beraber ilçede helikopter destekli bir uygulama gerçekleştirdi. İlçe genelinde gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında ele geçirilen malzemeler ilçe emniyetinde sergilendi.

Yapılan uygulamada toplamda 1066 kişinin GBT'sine bakıldığı,6 arracın trafikten men edildiği ve eksiklikleri bulunan iş yerlerine ise toplamda 19 Bin 931 Lira para cezasının kesildiği kaydedildi. Aranan 15 kişinin gözaltına alındığı uygulama kapsamında 1 adet ruhsatsız tabanca 99.8 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulama kapsamında ayrıca 2 işyerine ruhsatsız çalışmaktan, bir işyerine küçük yaşta iş çalıştırmaktan, 3 işyerine izinsiz şans oyun makinası çalıştırmaktan ve 1 şahsa açık tütün satmaktan işlem yapıldı.

(MB-YM-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Sancaktepe 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title