Haberler

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan Elazığ'da

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Malatya'ya Gitmek Üzere Geldiği Elazığ Havaalanı'nda, Her İlin 'Emar'ının Çekileceğini Söyledi. Atatürk İlke ve İnkılapları Konusunda da Hiç Kimsenin AK Parti ile Yarışmaya Kalkmaması Uyarısında Bulunan Bakan Çağlayan, "AK Parti Onların Sahip Olduğu Değerlere En Az Onlar Kadar Sahiptir" Dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Malatya'ya gitmek üzere geldiği Elazığ Havaalanı'nda, her ilin 'Emar'ının çekileceğini söyledi. Atatürk ilke ve inkılapları konusunda da hiç kimsenin AK Parti ile yarışmaya kalkmaması uyarısında bulunan Bakan Çağlayan, "AK Parti onların sahip olduğu değerlere en az onlar kadar sahiptir" dedi.

Bakan Çağlayan'ı Elazığ Havaalanı'nda Elazığ Valisi Muammer Muşmal ve Malatya Milletvekilleri karşıladı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, hükümetin Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirerek sanayi stratejisi ve sanayi envanterini hazırladığını söyleyerek, "Türkiye nin rekabet edeceği sektörler ve nerede rekabet edeceği noktasında sanayi envanteri, sanayi haritası ortaya çıkacak. Bunun üzerine yeni teşvik sistemi oluşacak. Yaptığımız ziyaretlerde illerin 'emar'ını çekeceğiz. İller hangi

konuda desteklenmelidir diye araştırma yapılacak" diye konuştu.

Bakan Çağlayan, zaman zaman Türkiye'de kaos varmış gibi gösterilmeye çalışılmasının Türkiye'nin içerdeki ve dışardaki karşıtlarının girişimlerinin sonucu olduğunu belirterek, "Türban meselesi TBMM'de görüşülüp 411 Milletvekilinin kabulüyle Meclis'ten geçmiştir. Net ifade edeyim, Cumhuriyet konusunda, Cumhuriyetin temel ilkeleri ve kazanımları konusunda, Atatürk ilke ve inkılapları konusunda hiç kimse AK Parti ile yarışmaya kalkmasın. AK Parti onların sahip olduğu değerlere en az onlar kadar sahiptir.

Bizim gündemimiz Türkiye'nin kalkınması, zenginleşmesidir" diye konuştu

MARKETLER YASASI TBMM'YE GELECEK

Bakan Çağlayan, 'Marketler Yasası'nı Başbakanlığa gönderdiklerini belirterek, "Yasa tasarısı yapılan değerlendirmeden sonra TBMM'ye gidecek. Ancak, serbest piyasa kurallarına aykırı bir davranış içinde olmayız" dedi.

Bakan Çağlayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an dünyanın en önemli 17. global ülkesi olan Türkiye'de dünyadaki serbest piyasa kuralları ne hüküm ediyorsa, Türkiye bu çerçevede çalışmalarını yapacaktır. Kimse bizden suyu tersine akıtmamızı beklemesin. Bunu yaparken de birilerini koruma anlayışımız yok".

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title