Haberler

Sanatta Yaratıcı Tekniklerden Birisi Kolaj Semineri Başlıyor

Güncelleme:

"Sanatta Yaratıcı Tekniklerden Birisi; Kolaj" başlıklı seminerler dizisi 28 Eylül'de başlayacak ve 2 hafta boyunca sanat severleri bir araya getirecek.

"Sanatta Yaratıcı Tekniklerden Birisi;Kolaj" başlıklı eğitim seminerleri başlıyor…

SANATSAL YARATICILIĞINIZI GELİŞTİREREK YAŞAMINIZI VE GELECEĞİNİZİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

Kültür & Sanat Projeleri Danışmanı ve Tasarımcısı Defne Yasak tarafından gerçekleştirilen "Sanatta Yaratıcı Tekniklerden Birisi; Kolaj" başlıklı eğitim seminerleri başlıyor…

"Sanatta Yaratıcı Tekniklerden Birisi; Kolaj" başlıklı seminerler dizisi ile 2 hafta boyunca sanat ve kolaj severleri bir araya getirecek.

Program;

Kolaj tekniğinin tarihsel gelişimini,

Üslup ve içeriklerini,

Dünyada ve Türkiye'de Kolaj tekniğinin önemini,

Sanatçı performanslarını ve detaylarını aktarıyor.

Katılımcılar, Kolaj'in tarihsel süreci içinde Kolaj'in tarihini yazmış olan Fovizm, Kübizm, Dadaizm, Sürrealizm, Soyut Sanat ve Pop Art'ın öncü sanatçılarından Henri Matisse, Pablo Picasso, Marcel Duchamp, Salvador Dali, Jasper Johns, Richard Hamilton, Andy Warhol, Tom Wesselman gibi ustalarla keyifli bir yolculuğa çıkacaklar.

İçerik akışı ve atölye çalışması;

Program 2 haftalık interaktif seminerler ve atölye çalışması şeklinde gerçekleştiriliyor

28 Eylül 2013 saat 13.30-15.30 Kolaj tekniği hakkında bilgileri işleniyor.

5 Ekim 2013 saat 13.30-15.30 "Kolajla Geleceğimi Şekillendiriyorum" baslığı altında katılımcılar, kariyer, aile ve yaşam özelliklerini ele alacakları uygulamalı çalışma yapıyorlar. Bu özel atölye çalışmasında hem düşünüyor hem de sanatsal performanslarını sergiliyorlar. Kendi yaşamlarının, geleceklerinin kolajlarını yaratıyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title