Haberler

Sanatçılar Halkla Buluştu

Altın Koza Film Festivali'nin Sinema Dayanışma Gecesi Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'nda yapıldı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Vatan Şaşmaz ve Aslı Egemen Kökçe yoğun tezahürat ve alkış aldı. Şaşmaz ve Kökçe sahneye atılan Adana Spor atkısı ile Adanademir Spor tişörtünü yerden alıp izleyicilere göstererek, 2 takıma da başarılar diledi. Festivalle ilgili fragman izletildikten sonra festivalin başladığı ilk olan 1969'da etkinliğin sunuculuğunu yapan Mesut Mertcan sahneye çağrıldı.

41 KERE MAAŞALLAH

Mertcan'a Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz teşekkür plaketi sundu. Duygusal anlar yaşayan Mertcan, "Bende Adanalıyım. Bu coşkuyu görmek beni çok mutlu etti. Hepinize binlerce merhaba. 41'inci yıl ve sizlerin de 41 kere maşallah var. Adana zaten sıcak sizin sıcak kanlılığınız havayı daha da güzel yapıyor. 17'incisi düzenleniyor ama festival 41 yıl önce başladı. Unutulduğumu düşünüyordum ama festival yönetimi ve Başkan Aldırmaz'a bir kez daha mikrofon başından beni sizlerle buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum" dedi. Aldırmaz da Mertcan'ın kendisinin ortaokul arkadaşı olduğunu belirterek, Sinema Dayanışma Gecesi'ne şahitlik etmenin de ayrıcalık olduğunu kaydetti.

SANATÇILARDAN KARANFİL YAĞMURU

Festivale katılan sinema sanatçıları tek tek sahneye çıkıp, halkı selamladı. Türk sinemasına emek veren oyuncular Yusuf Sezgin, Rutkay Aziz, Ekrem Bora, Ayten Uncuoğlu, Selma Güneri, Selda Alkor, Bulut Aras, Mine Soley, Süleyman Tuğran, Yılmaz Köksal, Erkan Can, Nuri Alço, Mazlum Çimen, Menderes Samancılar, Nur Sürer, Şerif Sezer, Gani Rüzgar Şavata ve genç sanatçılar kendilerini alkışlayanlara karanfil attı. Nur Sürer vatandaşları zafer işareti yararak selamlarken, Şavata da selamlamaya Yılmaz Güney'e çok benzeyen Adanalı Ethem Akpolat ile birlikte çıktı. Vatandaşların 'Yılmaz' diye tezahürat yaparken, Şavata sahneden atlayarak vatandaşların arasına karıştı. Şavata'yı Adanalılar omuzlarına aldı. Etkinlikte bir diğer ilgi gören sanatçı da Nuri Alço oldu.

Katılımcıların da sanatçılara karanfil atmasıyla sahne kırmızıya büründü. Sinema sanatçılarının toplu selam vermesinin ardından havai fişek gösterisi yapıldı.

ALTIN KOZA MORAL YÜKSELTTİ

Patlayan havai fişeklerle Sanatçıların sahneden ayrılmasının ardından ünlü sanatçı Sibel Can halk konseri verdi. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde Can, sevenlerine eğlenceli saatler yaşattı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Can'a, binlerce hayranı hep bir ağızdan eşlik etti. Can'a 'Lale Devri' şarkısında izleyenler cep telefonları ışıklarıyla eşlik etti. Adanalılar için oryantal şov da yapan Can siyah taşlı elbisesi ve güzelliğiyle izleyenlerini büyüledi. Can'a Koza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer plaket sundu. 2 saat sahnede kalan Can, Altın Koza'ya katılmaktan mutlu olduğunu, son süreçte sıkıntılı günler geçirdiğini bu etkinliğin moralini yükselttiğini söyledi.

Kübra Polat- Çağlar ÖZTÜRK- ADANA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title