Haberler

Sanatçı Funda Arar'dan Muşlu Miniklere Yardım Eli (Fotoğraflı

Sanatçı Funda Arar, maddi durumu iyi olmayan bir grup öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Sanatçı Funda Arar, maddi durumu iyi olmayan bir grup öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Muş Atatürk İlköğretim Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Nazan Özlü'nün yazdığı yardım mektubu üzerine duyarsız kalmayan sanatçı Arar tarafından gönderilen kaban, bot, kazak gibi giyim ve kırtasiye malzemeleri, Muş Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Yardımların dağıtım amacıyla Muş Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Göktürk, yapılan yatırımların en kıymetlisinin çocuklara olduğunu belirtti.

Valiliğin Muş'ta alt yapı, yol ve eğitim alanında birçok yatırım yaptığını dile getiren Göktürk, "Yapılan yatırımların en kıymetlisi ise çocuklara yapılan eğitim yatırımıdır. Çocuklarımıza yapmış olduğumuz yatırımlar, sanki meyve veren ağaca yapılan yatırım gibidir. Bunlar bize çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği olarak geri dönecektir. Bu anlamda eğitime yapılan yatırımları çok önemsiyoruz. Eğitim ve öğretime vermiş olduğumuz desteği devam ettireceğiz" diye konuştu.

Öğretmen Özlü ise şimdiye kadar okula gelen yardımların yeterli olmaması nedeniyle sanatçı Arar'a mektup yazdığını anlatarak "Funda Arar da mektubumuza duyarsız kalmayarak çocuklarımıza kırtasiye ve giyim yardımı gönderdi. İnşallah Funda Arar'ın bu davranışı diğer sanatçılara örnek olur. Sanatçı Arar'a teşekkür ediyorum" dedi.

- MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title