Haberler

Sanal Aşk Mutlu Sonla Bitti

Kocaeli'nin Gebze İlçesine Bağlı Cuma Köyde Yaşayan Ahmet Balkış İsimli Genç, İnternette Tanıştığı Dilek Kaval ile Evlendi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Cuma köyde yaşayan Ahmet Balkış isimli genç, internette tanıştığı Dilek Kaval ile evlendi.

Gebze'ye bağlı Cuma Köy'de yaşayan Ahmet Balkış (19) ile Düzceli Dilek Kaval'ın (19) sanal alemde başlayan aşkı, gerçek hayatta evlilikle sonlandı. İnternette chat yaparken tanışan ve yaklaşık 2 yıl boyunca sanal alemde süren arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Balkış ve Kaval, resimleri haricinde birbirlerini görmemelerine rağmen evlenmeye karar verdi. Köyde doğup büyüyen Ahmet Balkış, durumu ailesine ilk açtığında büyük tepki aldı. Köyde böyle durumun hoş karşılanmayacağını söyleyen Balkış ailesi, Ahmet

Balkış'ın ciddi olduğunu görmeleri üzerine, sonunda evliliğe izin verdi. Bunun üzerine Balkış ailesi, Dilek Kaval'ı hemen ailesinden istedi. İki ailenin de anlaşması üzerine internet aşıkları Ahmet ve Dilek, Cuma Köy Düğün Salonu'nda yapılan düğünle dünya evine girdi.

İnternette tanıştığı Dilek'le ciddi bir ilişki yaşadığını belirten damat Ahmet Balkış, "Dilek'le internette uzun süre yazıştık. Birbirimizi çok iyi anlıyorduk. Onunla yazışırken ve konuşurken çok mutlu oluyordum. Aradan geçen sürede evlenmemiz gerektiğini anladık ve sonunda da evlendik. Aşkın sınır tanımadığını böylece çevremize gösterdik" dedi.

Damadın babası Mevlüt Balkış ise, önceleri bu durumdan rahatsız olduklarını, ancak çocukların arasındaki aşkı görünce samimiyetlerine inandıklarını vurgulayarak, "Önemli olan onların mutlu olması. Şimdi çok güzel bir çift oldular. Allah onları bir yastıkta kocatsın" şeklinde konuştu.

(KA-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title