Haberler

Sanal Alem 'Hepsi' Diyor

2007 Eurovision heyecanı sanal aleme düştü. Yeni yılda yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan isimler halk oylamasına sunuldu. Eurovision Şarkı Yarışması'nı düzenleyen uluslararası organizasyonun oluşturduğu internet sitesinde düzenlenen anketlerde daha çok Hepsi Grubu ve Seden Gürel tıklandı. Duman grubu ise 2'nci sırada yer aldı. Ankette "Türkiye'nin bu seneki temsilcisi kim olmalı?" sorusuna şarkıcı isimleri gruplandırılarak soruldu. Örneğin bir anket Hadise, Kenan Doğulu, Hepsi Grubu ve Kıraç arasında yapıldı.

Bu ankette toplam 402 oy kullanıldı ve en fazla oyu yüzde 42 ile Hepsi Grubu aldı. Farklı zamanda yapılmış bir diğer anket ise, Hepsi Grubu, Hadise ve Kıraç arasında yapıldı. Bu ankette toplam 375 oy kullanıldı ve en fazla oyu yüzde 58'lik bir oy oranıyla yine Hepsi Grubu aldı. Yapılan başka bir ankete birçok şarkıcı ismi eklendi. Şarkıcılar arasında Baha, Şebnem Ferah, Gülben Ergen, Burcu Güneş, Hadise, Hepsi Grubu, Hande Yener, Gülşen, İsmail YK, Serdan Ortaç, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal, Kıraç, Seden Gürel, Duman Grubu, Yalın gibi isimler yer aldı. Bu anketin galibi ise yüzde 27 oyla Seden Gürel oldu. Aynı ankette Duman grubu yüzde 23 oy alarak 2. sıraya yerleşti. Diğer şarkıcılar en fazla yüzde 2 oy alabildiler.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title