Haberler

Samuel Eto'o'nun Menajeri: Nasri'ye Teklif Var, Onu Inter'de Görmek İsterim

Güncelleme:

Antalyasporlu Eto'o'nun menajeri "Bazı oyuncular için İtalya'dan birkaç teklif var. Şahsen, Nasri'yi Inter'de görmek isterim, Icardi'nin arkasında." dedi.

Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk'ün bırakma kararının ardından alınan yıldız futbolcular takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin Samuel Eto'o'nun menajeri Gardi İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor forması giyen bazı oyuncular için İtalya'dan teklifler olduğunu belirten George Gardi şöyle konuştu;

"Bu karışık durumdan dolayı takımda bir çok oyuncu ile ayrılması gündeme geldi. Evet, bazı oyuncular için İtalya'dan birkaç teklif var. Bazılarının kabul edilmesi mümkün. Şahsen, Nasri'yi Inter'de görmek isterim, Icardi'nin arkasında."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor Samuel Eto İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

BEŞİKTAŞ BEY:

BETER OLSUN FENER YALAKASI ANTALYA

4
5
yanıtYanıtla
LOGAN:

BU SAATTEN SONRA NASRİDEN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ALANA YAZIK

6
1
yanıtYanıtla
texur niloya:

Yanlış biliyosun dostum inter turku nden teklif var o forvette icardikken

4
0
yanıtYanıtla
aaa:

nasriden bi cacık olmaz

4
0
yanıtYanıtla
Neten yahu ne dedi:

Menajer oyuncu bunlar , Eski şaşalı günlerinde ki isimi kulüplerle ilişkilerini kullanıp üçüncü sınıf yeni yetme hedefler oluşturan az paralı ama o biçim kara para aklayabilecek yönetici ve iş adamlarının sponsor kisvesiyle takıma kattıkları futbolcu atıklarıdır.

3
0
yanıtYanıtla
Gürcan:

Bomba transfer , başkanı patlattı ! Nasri sakat , oynarmış gibi yaptığında taraftar yuhalıyor , kibirine dokunuyor. Bakalım şimdi kimin canını yakacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title