Haberler

Samsunspor-Karabükspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Samsunspor'u 2-1 yenen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Ben hayatımda hiç 6 günde 3 maç oynamadım, Fenerbahçe maçının pazartesiye alınması için başvurduk, olmadı. Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

Korkmaz, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının gösterdikleri performans ve mücadeleden dolayı kutladığını söyledi.

Maçta 10 kişi kalmalarına rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını vurgulayan Korkmaz, şunları kaydetti:

"Eksik olmamıza rağmen neredeyse son dakikalar hariç rakibe pozisyon bile vermedik. Hep söylerim, Türk futbolcusu mücadele ettiği ve doğru yerde durduğu zaman kazanamayacağı maç yoktur. Bazı oyuncularım mevkilerinde olmamalarına rağmen iyi oynadı. Ben Karabüklüler'den ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Yorgun olan Mehmet Yıldız'a penaltı attırdım. Birol atmalıydı, penaltı gol olmadı. Takım devre arasında büyük bir değişim yaşadı. Şu bir gerçek ki ligin ilk yarısındaki kadroyla devam etseydik ligde kalmamız mümkün görünmüyordu."

Üst üste maçlar oynadıklarına işaret eden Korkmaz, "Türk futbolcusunun bunu kaldırması biraz zor. Samsunspor maçının pazartesiye alınması bizim için iyi olmadı. Ben hayatımda hiç 6 günde 3 maç oynamadım, Fenerbahçe maçının Pazartesiye alınması için başvurduk olmadı. Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Basınımızın bunu gündeme getirmesi lazım" diye konuştu.

Samsunspor Cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da oyuna kötü bir gol yiyerek başladıklarını, rakip 10 kişi kalınca çift forvete döndüklerini ancak yine kötü bir gol yiyerek yenildiklerini söyledi.

Önemli bir puan kaybettiklerini belirten Bakkal, şöyle devam etti:

"Sahamızda 5 maçımız var, bir defa bu 5 maçı almamız lazım. Umutsuz değilim. Puan alabileceğimiz bir rakipti, ucuz goller yedik. Uç oyuncularımız iyi oynamadı, Gkekas'ın rahatsızlığı da buna eklenince etkili olamadık. Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maça konsantre olacağız. Bu maçla lige tekrar başlayacağız."

Bir gazetecinin 6 günde 3 maç oynanmasını doğru bulup bulmadığını sorması üzerine Bakkal, "Avrupa'da futbolcular yılda 70 maç yapıyor. Artık futbolcu endeksli futboldan vazgeçilmesi lazım. Hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir" dedi.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Spor

Bülent Korkmaz Fenerbahçe Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title