Haberler

Samsunspor Gurbetçi Avında

Türk Telekom Lig A'da Son Haftalarda Aldığı Kötü Sonuçlarla Taraftarlarını Hayal Kırıklığına Uğratan Samsunspor'da, Transfer İçin Düğmeye Basıldı.

TÜRK Telekom Lig A'da son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Samsunspor'da, transfer için düğmeye basıldı.

Teknik direktör Levent Eriş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Samsunspor'da Genel Menajer Ercüment Coşkundere ile antrenör Cevdet Çapar, gurbetçi futbolcuları izlemek üzere bugün İstanbul üzerinden Almanya'ya gitti. Daha önceden isimleri belirlenen futbolcuların maçlarını izleyecek olan Coşkundere ve Çapar, bir rapor hazırlayarak teknik heyet ve yönetime rapor edecek. Bir hafta Almanya'da kalacak olan ikili, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına yetişecek.

Teknik direktör Levent Eriş, Malatyaspor mağlubiyetine çok üzüldüklerini belirterek, ''Oyuncularım kazanmak adına sahada herşeyi yaptılar. Girdiğimiz ve kaçırdığımız birçok gol pozisyonu var. Bir ölü toptan gol yiyerek yenilmek çok acı. Devre arasında gerekli hamleleri yaparak ligin ikinci yarısında daha kaliteli bir takım ortaya çıkarmaya çalışacağız'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title