Haberler

Samsunspor Golcüsüne Kavuştu

TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, forvet oyuncusu Bahattin Köse ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Transfer Komitesi Üyesi Hakkı Yeşilyurt katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Adanaspor'dan transfer ettiğimiz Bahattin Köse ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Yetenekleri belli olan bir futbolcu, takımımıza çok katkı vereceğine inanıyoruz" dedi.

Transfer Komitesi Üyesi Hakkı Yeşilyurt da, "Türkiye'de Akhisarspor, Altınordu, Manisaspor ve Adanaspor formalarını giymiş bir isimdir. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1'inci Lig'de Adanaspor forması ile 10 gole imza attı. Çok yorucu bir aşamadan sonra kendisini transfer edebildik ama biz her doğumun sancılı olduğunu biliyoruz. Bundan sonra Samsunspor forması giyecek olmasından dolayı bu yorgunluğun tatlı bir yorgunluk olduğunu da biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'a geldiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bahattin Köse ise, "Çok büyük bir camiaya geldim. Elimizden geleni yapacağız. Buraya geldik ve 3 yıllık kontrat imzaladık. 2 sene içerisinde de Süper Lig'e çıkmayı istiyoruz.  Çok iyi bir takım kuruldu" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Bahattin Köse, kendini Samsunsporlu yapan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmzanın ardından tebrikleri kabul eden Köse, daha sonra fotoğraf çektirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Bahattin Köse'nin gelişi

-Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır'ın konuşması

-Transfer Komitesi Üyesi Hakkı Yeşilyurt'un konuşması

-Futbolcu Bahattin Köse'nin konuşması

-İmzaların atılması

-Fotoğraf çekimi

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title