Haberler

Samsunspor-Elazığspor Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 12. haftasında sahasında Elazığspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Benim için dünyanın en kıymetli mücevherlerinden daha kıymetli bir puan aldık.

TFF 1. Lig'in 12. haftasında sahasında Elazığspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Benim için dünyanın en kıymetli mücevherlerinden daha kıymetli bir puan aldık." dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki takımın da alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini söyledi.

Samsunspor'un rakiplere göre daha dezavantajlı olduğun belirten Özköylü, "Kadro yapımız, kadro alternatifimiz çok kısıtlı. Bugünkü elimizde kadro 11 kişi, hepsi bu. Puan kazanmayı çok önemli görüyoruz. Bu zor süreçte bizim için bu çok çok önemli." diye konuştu.

Oyuncuların iyi mücadele ettiğini vurgulayan ve onlarla gurur duyduğunu dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Böylesine kritik bir maçta biz de zaman zaman şanslar yakaladık ama baktığınız zaman ortada bir maçtı. İki taraf da bir puan aldı. Bizim açımızdan çok kıymetli bir puan. Çünkü elimizde oyuncumuz yok. Dişimizi sıkacağız. Devre arasına dört maç kaldı. Devre arası gerekli hamleleri inşallah yapacağız. Eskilerimizi tamamlayacağız. Alternatifli bir kadro oluşturmak zorundayız. Benim için dünyanın en kıymetli mücevherlerinden daha kıymetli bir puan, bu puan. O yüzden ben oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elazığspor takımına da başarılar diliyorum."

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş ise iki takımı da kutlayarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Maçta sayısız gol pozisyonuna girdiklerini aktaran Bektaş, "Baktığınız zaman iki takım arasında daha net gol pozisyonuna giren bir Elazığspor vardı. Ancak deplasmanda gol pozisyonu yakaladığınız zaman değerlendirmeyi de bileceksiniz. Rakip zaman zaman baskı kurdu. Çünkü oyunun bazı bölümlerinde hücumdan savunmaya geçişlerimizde biraz zaaf yaşadık. Bunun daha oturtmamız lazım. Oyunun geri kalanında memnunum. İstediklerimizi yaptık ve pozisyona da girdik. Bir puan kötü mü? değil. Artık daha fazla çalışıp Elazığspor'u bulunduğu konumdan daha üstlere taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Osman Özköylü Elazığspor Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title