Haberler

Samsunspor'da İstifa

Samsunspor bugün oynanan Şanlıurfaspor maçından sonra Teknik Direktör Erhan Altın istifa ettiğini belirtirken, Kulüp Başkanı Emin Kar da istifayı değerlendirdiklerini kaydetti.

Samsunspor bugün oynanan Şanlıurfaspor maçından sonra Teknik Direktör Erhan Altın istifa ettiğini belirtirken, Kulüp Başkanı Emin Kar da istifayı değerlendirdiklerini kaydetti.

Samsunspor'un bu akşam Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Teknik Direktör Erhan Altın istifa ettiğini kulüp başkanı Emin Kar'a iletti. Başkan Kar da yarın yapacakları görüşmenin ardından kesin kararını açıklayacağını söyledi.

İstifa talebinin Teknik Direktör Erhan Altın'dan geldiğini belirten Samsunspor Başkanı Emin Kar, "İstifa hocadan gelmiştir. Böyle bir talebi olmuştur. Doğru bir karar verip, yarın 11.30'da kamuoyuna açıklayacağız. Ondan sonra da yeni hoca konusunda da çalışmalar yapacağız. Ama tabi bunlar kabul ettikten sonra olacak. Erhan hoca Samsunspor'un önünü açmak adına, 'Başkanım ben bir yerde mi yanlışlık yapıyorum' diye böyle bir talepte bulundu. Bizde bu istifasını değerlendiriyoruz. Şuanda arkadaşlarımız ile birlikte 'hoca bıraksa mı daha iyi olur, bırakmasa mı daha iyi olur' diye tartışıyoruz. Hocamız çok da başarısız değildi. Hocamız iyi bir yaklaşım yaparak bize geldi" dedi.

İstifa kararını başkanla görüştüğünü ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, "Başkanla görüştük. İstifam yarın daha iyi bir netlik kazanacak. Yarın sabah kendisiyle daha iyi konuşup, basın açıklaması yapacağım. Yarın saat 11.30'da her şeyi açıklayacağım" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Erhan Altın Samsunspor Emin Kar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title