Haberler

Samsunspor, Başkanını Seçti

Samsunspor'un Olağanüstü Kongresi'ne Tek Liste Halinde Giren İşadamı Sezgin Gümüş, Başkanlığa Seçildi.

Samsunspor'un Olağanüstü Kongresi'ne tek liste halinde giren İşadamı Sezgin Gümüş, başkanlığa seçildi.

Kurumahmutoğlu Büyük Samsun Oteli'nde yapılan olağanüstü kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak ve çok sayıda üye katıldı. Kongrede ilk olarak verilen önerge doğrultusunda Divan Başkanlığı'na Fevzi Apaydın getirildi. Daha sonra seçime geçildi. Kongreye tek liste halinde giren İşadamı Sezgin Gümüş, üyelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor'un yeni başkanı seçildi. Kongrenin ardından bir konuşma

yapan Sezgin Gümüş, Samsunspor'un uzun süredir zor günler geçirdiğini söyledi. Gümüş, "Bir zamanlar Süper Lig'de bulunan takımımız, bugün ne yazık ki kayyumla karşı karşıya kalmıştır. Samsunspor'un bu hale gelmesi kuşkusuz ki büyük bir kayıptır. Ülkelerin ve kentlerin tanıtımında milyonlarca doların yapamadığını iyi futbol oynayan takımlar başarılı bir biçimde yapmaktadır. Futbol bulunduğu bölgenin sosyal yaşamına ve ekonomisine hiç de küçümsenmeyecek katkılar sağlamaktadır" dedi.

Bugünün Samsun'un markası Samsunspor'u kurtarma zamanı olduğunu vurgulayan Gümüş, "Bugün düşmanlıkları, küskünlükleri bir yana atıp el ele verme zamanıdır. Unutulmamalıdır ki kişilerin, şirketlerin hatta ülkelerin her dönemde inişler ve çıkışları olabilir. Samsunspor'da böylesi hazin dönem yaşamaktadır" diye konuştu.

Samsunspor'a sadece Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz değil her kesimin sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Gümüş, Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması için büyük uğraş vereceklerini sözlerine ekledi.

Sezgin Gümüş başkanlığındaki Samsunspor Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu:

"Şafak Gedikoğlu, Cahit Kaya, Ahmet Titiz, Erkan Zorlu, Helim Kurt, Ertan Avcı, Erdal Şahin, İmran Okumuş, Aykut Çepni, Can Aydın, Hakan Yavuz, Feraye Keleşoğlu Kefeli, Alper Gedikli, Hüseyin Başgöl, Şükrü Koç, Şener Aydın, Recep Öztürk, Hayrullah Uzunhasanoğlu ve Osman Demirşahin."

(İG-SA-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title