Haberler

Samsunspor-Bandırmaspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında sahasında Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalarak ikili averajla ligde kalan Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "11 puan geriden gelerek bu ligde kalma başarısı göstermiş bir takım yok. Bunu ilk defa biz başardık.

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında sahasında Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalarak ikili averajla ligde kalan Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "11 puan geriden gelerek bu ligde kalma başarısı göstermiş bir takım yok. Bunu ilk defa biz başardık." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özköylü, ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Samsunspor'a büyük katkı veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Samsunspor Yönetim Kurulu'na ve futbolculara teşekkür eden Özköylü, şunları belirtti:

"Taraftarımız da bize büyük katkı sağladı. Onların sayesinde kendi sahamız kalemiz oldu. Samsunspor, bu gerginliği ve stresi hak etmiyor. Çok önemli iş başardık. Bizden 3 belki 5 katı bütçeye kurulmuş takımlardan daha iyi başarı elde ettik. 11 puan geriden gelerek bu ligde kalma başarısı göstermiş bir takım yok. Bunu ilk defa biz başardık. Bu konuda çok mutlu ve gururluyum."

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, küme düştükleri karşılaşmanın ardından maçın hakemi Halis Özkahya'yı eleştirdi.

Futbolcularının verdikleri onurlu mücadelele son ana kadar savaştıklarını dile getiren Uğur, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Müsabakayı kazanmak için gayret ettiler. Maçın sonucu itibarıyla küme düştük ama müsabakada verdiği ve vermediği kararlarla maçın önüne geçen 'kirli bir hakem' vardı. O da hakem Halis Özkahya. Ben kendisini kınıyorum. Biz 4-1 yenildiğimiz maçta dahi hakemi tebrik edecek kadar onurlu, yürekli insanlarız. MHKY'e sesleniyorum, 'Allah rızası için bu hakemleri futboldan uzaklaştırsınlar.' Eğer beceremiyorsa gitsin başka bir iş yapsın."

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Osman Özköylü Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title