Haberler

Samsunspor-Adanaspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig'in 12. haftasında evinde Adanaspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, play-off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettiklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 12. haftasında evinde Adanaspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, play-off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettiklerini söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samaras'ın son dakikada yakaladığı net gol pozisyonunu değerlendirememesinden yakındı.

Böyle pozisyonları Samaras gibi futbolcuların mutlaka gole çevirmesi gerektiğini ifade eden İpekoğlu, "Play-off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettik. Oyuna kötü başladık, daha sonra dengeyi kurduk. Özellikle ikinci yarı oyunun son bölümünde galibiyeti hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, iç sahada kaybettiğimiz puanları bir şekilde deplasmandan çıkarmaya çalışacağız. Onun da başlangıcı İstanbulspor maçı olur inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise şampiyonluk rotasına girmeye çalışan bir ekip olduklarını kaydetti.

Kılıç, karşılaşmada iyi oynadıklarını aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Ben oyun olarak çok üstün olduğumuzu gördüm. Topun bizde kalması ve atak olarak daha üstün olan bizdik. İkinci yarının 60'ıncı dakikasına kadar bu devam etti. Bu dakikadan sonra Samsunspor hiç tahmin etmediğimiz şekilde bizi zorlamaya başladı. Oyunun son saniyelerinde 2 net pozisyon kaçırdılar. Biz de onlar da kazanabilirdi. Bence tahminlerin ötesinde bir oyun kalitesi oldu. Hiç deplasmanda kazanamamış bir takımız ve dolayısıyla o şanssızlığı kırmak istiyorduk. Kazansaydık ligde 5'inci oluyorduk ancak bu puanı da önemsiyorum ama çok sevindiğimi söyleyemem."

Kaynak: AA / Spor

Kemal Kılıç Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title