Haberler

Samsung Galaxy S9 Dokunmatik Ekran Sorunları İnceleniyor

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için Bildirilen Ölü Piksel Sorunları İnceleniyor Samsung Galaxy S9 Dokunmatik Ekran Sorunları şirket tarafından inceliyor.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için Bildirilen Ölü Piksel Sorunları İnceleniyor

Samsung Galaxy S9 Dokunmatik Ekran Sorunları şirket tarafından inceliyor.

Güney Koreli Teknoloji Devi Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve S9+ için dokunmatik ekran sorunları bildirilmeye başlandı. Sınırlı sayıda olduğu belirtilen sorunlar için şirket bir açıklama yayımladı.

Android Police ve PiunikaWeb, Reddit ve Samsung'un kendi destek forumlarında bu konuya işaret ediliyor. Bazıları bu sorunu fabrika ayarlarına sıfırlayarak yada hassasiyeti arttırarak çözebildiklerini ancak yenisi ile değiştirmeyi talep ettikleri de görünüyor.

Samsung bu konuda yaptığı açıklamada Galaxy S9 ve S9+ için dokunmatik ekran duyarlılığı konusunda sınırlı sayıda şikayet alıyoruz denildi. Bu şikayeti yaşayanların doğrudan Samsung ile iletişime geçme konusunda da teşvik ettiklerini ddile getirdi.

OLED ekranlar hayatımıza girdi gireli daha kötü ekran donanım sorunları gördük. iPhone'larda dokunma hastalığı gibi. Ancak bu sorunlar gerçekten söylendiği gibi sınırlı sayıda mı henüz onu bilmiyoruz.

via GIPHY

Android Police, 9to5Google, Samsung support forum, PiunikaWeb

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Samsung Galaxy Samsung Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title