Haberler

    Samsung, Galaxy S8 İçin Temkinli!

    Samsung, Note 7 faciasından sonra daha temkinli: Samsung Galaxy S8 için her türlü önlem alınıyor!

    Teknoloji şirketlerinin geliştirdiği ürünlerin bazen kalite sorunlarıyla karşılaştığını görüyoruz. Hatta daha ileri gidip, farkında olmadan teknik sıkıntılarla piyasaya sürülen ve bu nedenle büyük spekülasyonlara sebep olan ürünlerle de karşılaşıyoruz. Buna en son örnek herkes tarafından bilinen Galaxy Note 7 olmuştu.

    Samsung, Note 7 krizi neticesinde 2016'nın ikinci yarısını bir hayli sıkıntılı geçirdi. Samsung'un böylesi büyük bir krizle başa çıkma yöntemleri de sorgulanırken, Güney Koreli şirket çok sayıda tüketicisinden kötü niyetli mesajlar da aldı. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen Note 7 krizinin izlerini silmek için başta Samsung Electronics CEO'su Kwon Oh-hyun olmak üzere tüm Samsung çalışanları büyük çaba sarf etmeyi de ihmal etmedi. Yeni yılın gelmesiyle beraber Kwon Oh-hyun, 2017'de de çalışanlarından bu özveriyi sürdürmelerini istedi.

    Kwon Oh-hyun, yeni yıl konuşmasında çalışanlarına seslenerek, geçirilen kötü günlerin izlerini silmek için bu sene daha fazla çalışmaları gerektiğinin, öte yandan daha fazla temkinli davranmak zorunda olduklarının mesajını verdi. Kwon Oh-hyu, ayrıca imalat süreçlerindeki güvenlik ve denetimlerin artmasını istedi. Hatta bu uğurda, gerekirse yeni ürünlerin piyasaya çıkışının ertelenebileceğinin sinyallerini verdi.

    Bu mesajdan şunu çıkartmak mümkün: Samsung Galaxy S8 önümüzdeki ay düzenlenecek olan Mobil Dünya Konresi'ne yetişmeyebilir. Bunun yerine bu sene Galaxy S8'i nisan ayında görebiliriz. Zira bununla ilgili raporlar da ulaşmaya başladı. Galaxy S8'in akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title