Haberler

    Samsung Galaxy S4'te Fm Radyo Yok. Çünkü...

    Modern ve çağdaş tüketim kanallarının tercih edildiğinden yola çıkılarak...

    Mahmut Saral - - Samsung'un uzun süredir beklenen amiral gemisi modeli Galaxy S4'ün satışına, 27 Nisan itibarıyla başlanacak. Bir süredir ön siparişte bulunan ve büyük ilgi gören cihaz, bazı yönlerden de kullanıcıların canlarını sıkmışa benziyor. Plastik malzeme kullanımı zaten çok gündemde, ancak bir de FM radyo olayı patlak verdi. Evet, Galaxy S4'te FM radyo bulunmuyor. Peki ama neden?

    Mail.ru'nun haberine göre Samsung Rusya'nın bu soruya yanıtı, FM radyo özelliğinin artık eskidiği ve bu sebeple de eskisi gibi tercih edilmediği yönünde. Zira Samsung Rusya, yaptıkları araştırmada kullanıcıların müzik dinlemek için artık sosyal medya ve Youtube gibi kanalları çok fazla kullandıklarını, radyo gibi seçenekleri tercih etmediklerini dile getiriyor. Bu sebeple ilgisi az olan bir özelliği de S4'e koymayı uygun görmemişler. Tabii Google Play'de tonla radyo uygulaması mevcut, eğer o kadar da "radyosever" biriyseniz.

    Galaxy S4'ün Turkcell fiyatı, 1.999TL olarak açıklanmıştı ve şu an sipariş alımları devam ediyor. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.

    Galaxy S4'ün özellikleri için de buraya tıklayın.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Mahmut Saral Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title