Haberler

    Samsung, En Büyük Isırığın Peşinde

    Akıllı telefon pazarında zirve rekabeti iyice kızışıyor. Sahne sırası Samsung’un.

    Hasan Genç - - Apple ilk iPhone modelini piyasaya sürdüğü 2007 yılı yazında piyasada yalnızdı. Apple, iPhone'a kadar telefon üreticisi bile değildi. Telefon üreticilerinin duruma uyanması ile rekabet kızışmaya başladı. Duruma ilk uyananlardan birisi Samsung oldu. Peş peşe piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleri ile iPhone rüzgarından yararlanmak istedi. Samsung'un Galaxy S serisi Android telefonlar arasında büyük başarı yakaladı. 3 Mayıs 2012'de Londra'da tanıtılan Galaxy S3 modeli, Samsung için bir dönüm noktası oldu. Samsung, Apple'ı geçemese de aradaki farkı kapatmayı başardı. Apple'ın iPhone 5 ile tüketicinin gözünde fark yaratacak bir yenilik sunamaması farkın azalmasında etkili oldu.

    Şimdi sıra tekrar Samsung'ta. Gözle ekran kaydırma ve pil tüketimini önemli oranda azaltan yeni bir ekran teknolojisi ile sahne alması beklenen Galaxy S4 modeli için geri sayım başladı.

    Samsung, 14 Mart Perşembe 19: 00'da (TSİ 15 Mart Cuma 02: 00) tarihinin en büyük tanıtım organizasyonunu New York'ta düzenliyor. Ünlü Times Square Meydanı'ndaki Radio City Music Hall'de gerçekleşecek lansman, aynı anda dev ekranlardan canlı olarak yayınlanacak. Bugüne kadar Grammy müzik ödülleri ve dünya starlarının konserlerine ev sahipliği yapmış Radio City Music Hall'de ilk kez bir telefon lansmanı gerçekleşecek. IDC verilerine göre hazırlanan aşağıdaki grafik, Apple ve Samsung arasındaki rekabeti özetliyor. Bugüne kadar elmayı iki kez ısırmayı başaran Samsung, en büyük ısırığı almanın peşinde.

    Samsung, Apple'ın anavatanı ABD'nin en önemli noktalarından birisi kabul edilen Times Square'de rakibine meydan okuyacak. Bakalım, Samsung bu sefer Apple'ı yakalayıp geçmeyi başarabilecek mi?

    Hasan Genç - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Genç Samsung Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title