Haberler

Samsung'dan Google'a Rakip Geliyor!

Galaxy Note 8'i dün düzenlenen etkinlikle tanıtan Samsung hız kesmiyor ve şimdi de akıllı ev teknolojileri alanında Google'a rakip olmaya hazırlanıyor.

Galaxy Note 8"i dün düzenlenen etkinlikle tanıtan Samsung hız kesmiyor ve şimdi de akıllı ev teknolojileri alanında Google"a rakip olmaya hazırlanıyor. Çünkü firmanın Google Home"a rakip olabilecek bir akıllı hoparlör üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

İşte Samsung"un akıllı hoparlörü!

Firma tarafından daha önce bu yönde bir hedeflerinin olduğu açıklanmış olsa da, Samsung"un mobil ürünler bölümünün başındaki isim D.J. Koh, akıllı hoparlörün kısa bir süre sonra tanıtılacağının müjdesini verdi.

Hatta Koh"a göre Samsung, akıllı ev teknolojileri konusunda kullanıcıları sorunsuz ve sağlam bir deneyim sunmayı hedefliyor ve özellikle akıllı hoparlör konusunda oldukça iddialı bir duruma gelmek istiyor.

Akıllı hoparlörün tasarımı konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, dün 200 ülkede daha aktif hale geldiği açıklanan Bixby"nin tüm gücünü de arkasına alacağı belirtildi.

Samsung"un kısa süre içerisinde tanıtmayı planladığı akıllı hoparlörlerin Amazon Echo, Google Home ve Apple HomePod gibi rakipleriyle baş edebilmesi gerekecek.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Galaxy Note Samsung Google Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title