Haberler

Samsung'dan Anneler Gününe Özel Kampanya!

Güncelleme:

Annelerini Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi İle Sevindirmek İsteyenlere Samsung Elektrikli Süpürge Hediye!

Annelerini sevindirmek isteyenleri unutmayan Samsung, yeni kampanyası ile Kurutmalı Çamaşır Makinesi alanlara Samsung Elektrikli Süpürge hediye ediyor.

Kurutmalı Eco Bubble Çamaşır Makinesi ile Çamaşır Asma Derdi Sona Eriyor!

Günümüzün balkonsuz evlerinin en büyük derdi hiç kuşkuşuz yıkanan çamaşırları asmak ve kurutmak. Samsung Eco Bubble Kurutmalı Çamaşır Makinesi işte bu derde son veriyor ve çamaşırlar tertemiz yıkanırken, kurutma özellikleri kullanıcılarının yaşam kalitesini de yükseltiyor.

8 Kg kapasiteli WD0804W8N ve WD0804W8E kurutmalı çamaşır makineleri modelleriyle kampanyaya dahil olan Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi, hem yıkayan, hem kurutan hem de enerji tasarrufu sağlayan Eco Bubble köpük teknolojisiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Makinenin Air wash sistemi, sıcak hava ile çamaşırlara sinen kötü kokuları giderirken, sterilizasyon özelliği kıyafet ve yastıklardaki bakterileri tamamen yok ediyor.

Samsung Elektrikli Süpürge Bedava!

Anneler Günü Kampanyasıyla Kurutmalı Çamaşır Makinesi alanlara hediye edilen Samsung Elektrikli Süpürge toz torbasız olma özelliğiyle dikkat çekiyor. 370W emiş gücüne sahip süpürgenin geniş toz haznesi yıkanabilir hepa 11 filtresi ile tozların dışarı sızmasını engelliyor ve tozlar makineye hapsoluyor. Bu sayede alerjisi olan kullanıcılar için de en güçlü koruma sağlanıyor. Ürünün ayarlanabilir gücü sayesinde kullanıcılar süpürdükleri yüzeye göre güç seviyesini ayarlama imkanına da sahip olurken ergonomik olarak tasarlanan çelik teleskobik boru, süpürme işlemi sırasında kullanıcıya rahat bir kullanım olanağı sunuyor.

Mayıs sonuna kadar kampanya kapsamındaki Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesini alanlar, 317 TL değerindeki elektrikli süpürgelere ücretsiz olarak sahip oluyorlar.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Samsung Dekorasyon Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title