Haberler

Samsun Valisi Şahin Açıklaması

Çarşamba Muhtarlar Derneği tarafından geçen hafta gerçekleştirilen kongrenin ardından protokole ve muhtarlara yemek verildi.

Çarşamba Muhtarlar Derneği tarafından geçen hafta gerçekleştirilen kongrenin ardından protokole ve muhtarlara yemek verildi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, muhtarların devlette büyük önem taşıdığını vurguladı.

Şahin, "Devlet ile milletin arasında köprü görevi gören muhtarlar halkın sorunlarını devlete, devletin isteklerini ve çalışmalarını da halka iletiyor. Bu nedenle kendilerine önemli görev düşüyor. Ben tek çatı altında birleşen ve bu birleşmede emeği geçen tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da ihtiyacı olan bölgelerden yolları yapmaya başladıklarını ancak hizmetin sadece yol yapmak olmadığını söyledi.

Artık asfalt yollardan beton yollara geçtiklerini belirten Yılmaz, bunun dışında da pek çok hizmeti halka götürdüklerini ifade etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ankara'da halka nasıl hizmet ederiz, belediye başkanlarımızın elini nasıl güçlendiririz" diye çalıştıklarını kaydetti. Köktaş, "İnşallah bundan sonra eksik kalan hizmetler de ortadan kaldırılacak" diye konuştu.

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ise Samsun-Çarşamba ve Samsun-Bafra demiryollarının en kısa zamanda yapılması gerektiğini anlattı.

Avrupa'nın yol sorununu 1960'ta bitirdiğini, Türkiye'de ise hala yol sorunları ile boğuşulduğuna işaret eden Edis, "Tarımsal kalkınma bizler için daha büyük önem taşıyor. Bafra'da bugün karpuz tarlada kaldı. Çarşamba'ya baktığınız zaman ise ovayı fındık ve kavaklıklar ele geçirmiş bulunuyor. Türkiye'nin en verimli tarım arazilerini tam anlamıyla tarım alanlarına çevirmemiz gerekiyor. Bunun içind Samsun-Çarşamba ve Samsun-Bafra demiryollarını bir an önce yaparak tarımsal ulaşımı hızlandırmamız gerekiyor" diye konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da muhtarların aralarındaki fikir ayrılıklarına son vererek tek çatı altında toplanmasının önemine dikkati çekti.

Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Mahalle muhtarları olarak yol yapımı konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a güvendiklerini dile getiren Oduncu, "Yapılmamış köy yollarımızın da kısa zamanda yapılacağına inanıyoruz. Kendisine yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz" dedi.

Yemeğe Samsun Jandarma Alay Komutanı Kıd. Alb. Ercan Yaşin, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ile siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve muhtarlar da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz İbrahim Şahin Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title