Haberler

Samsun: Üniversite Öğrencisine İlaçlı Taciz İddiası

Samsun'da, Kendisini Metafizik Uzmanı Olarak Tanıtıp Tedavi Amaçlı Yanına Gelen Üniversite Öğrencisi Genç Kıza Kahvesine İlaç Katarak Tacizde Bulunduğu İddia Edilen Şahıs Gözaltına Alındı.

Samsun'da, kendisini metafizik uzmanı olarak tanıtıp tedavi amaçlı yanına gelen üniversite öğrencisi genç kıza kahvesine ilaç katarak tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.

Olay, Atakum Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Ö. (59), olaydan 3 gün önce Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi L.Ç. (21) ile tanışarak metafizik uzmanı olduğunu söyledi. L.Ç. üniversitede sohbet sırasında öğrenci olan arkadaşı S.Ö.'nün (21), kendisine ayaklarında ağrılar olduğunu söylemesi üzerine metafizik uzmanı arkadaşı olduğundan bahsetti. S.Ö.'yü evine davet eden L.Ç, İbrahim Ö.'yü de evine davet etti. S.Ö.'nün kahvesine ilaç katılması sonucu kendinden geçmesi üzerine, İbrahim Ö.'nün önce tedavi ediyormuş gibi yapıp daha sonra tacizde bulundu. Tacize uğradığını fark eden ancak, ilacın etkisiyle karşı koyamayan S.Ö, polisten yardım istedi. S.Ö.'nün polise şikayette bulunması üzerine İbrahim Ö. ve L.Ç. gözaltına alındı. L.Ç, kendisinin taciz olayıyla bir ilgisinin bulanmadığını olay sırasında evin yan odasında uyuduğunu iddia etti. Suçlamayı kabul etmeyen İbrahim Ö.'nün cep telefonu kayıtlarında iç çamaşırlı başka bayanlara ait görüntü ve fotoğrafların yer aldığı ileri sürüldü. İbrahim Ö.'nün Isparta'da da 4 ayrı üniversite öğrencisine aynı şekilde tacizde bulunduğu ve Antalya polisi tarafından da 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından arandığı ortaya çıktı. Samsun Adliyesi'ne sevk edilen İbrahim Ö. soruşturma kapsamında daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title