Haberler

Samsun: Türkiye Geleceğe İnançla Bakıyor

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türkiye'nin Lider Ülke Olmak Hedefi Bulunduğunu Söyledi.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türkiye'nin lider ülke olmak hedefi bulunduğunu söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 83. yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Milletvekili Suat Kılıç, Türk milletinin 83 yılda dünya arenasında muazzam başarılara imza attığını belirterek, "Genç ve dinamik bir ülke olmanın verdiği güvenle, geleceğe hak ettiğimiz inançla bakıyoruz" dedi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin insan üstü azim ve iradeyle Kurtuluş Savaşı'nda akıtılan kanların sonucunda kurulduğunu vurgulayan Kılıç, "Bu inançla şanlı milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün ve ilelebet; ülkemize, bağımsızlığımıza, bayrağımıza, cumhuriyetimize ve cumhuriyetimizin değerlerine yönelebilecek bütün tehditlere karşı aynı azim ve kararlılıkla birbirine kenetlenmeye ve tüm tehditlerin üstesinden gelmeye muvaffaktır" diye konuştu.

Türkiye'nin Atatürk ve silah arkadaşlarının kuruluşta ortaya koydukları temel amaçlara ve hedeflere ulaşacağını kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bugün dünya ile entegre olmuş, güçlü, dışa dönük, ekonomik gelişmesini ve kalkınmasını gerçekleştirmiş, temsil noktasında büyük ve lider bir ülke olması bizim de büyük bir sadakatle takipçisi olacağımız en büyük hedefimizdir. Milletin iradesinin tecelli ettiği yegane yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi ve laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti vatandaşı olmanın şuuruyla geleceğe olan inancım tamdır. Türkiye geleceğe inançla bakıyor."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title