Haberler

Samsun: Türk Telekom Lig A

Samsunspor'da Gösterdiği Performans ile Her Yıl Büyük Takımların Transfer Listesinde Yer Alan Genç Futbolcu Mustafa Çiçek, En Büyük Hayalinin Galatasaray'da Forma Giymek Olduğunu Söyledi.

Samsunspor'da gösterdiği performans ile her yıl büyük takımların transfer listesinde yer alan genç futbolcu Mustafa Çiçek, en büyük hayalinin Galatasaray'da forma giymek olduğunu söyledi.

Türk Telekom Lig A'ya alışamadıkları için 1. devreyi kötü bir yerde tamamladıklarını vurgulayan Samsunspor'un başarılı orta saha futbolcusu Mustafa Çiçek, "Samsunspor bulunduğu durumu hak etmiyor. Ligin 2. devresine iyi hazırlanarak, öncelikli hedefimiz olan Play-off'a kalacağımıza inanıyorum. Liderle aramızda 19 puan olmasına rağmen 3 puanlık sistemde her an her şey olabilir. Önemli olan bizim önümüzdeki bütün maçlarımızı kazanmamız" dedi.

Takımda çok güzel bir arkadaşlık bulunduğunu ve yapılacak nokta transferlerle Lig A'nın 2. devresine ağırlıklarını koyacaklarını dile getiren Çiçek, "Herkes 2. devrede daha farklı bir Samsunspor izleyecek" diye konuştu.

Bu yıl sözleşmesinin sona ereceğini dile getiren genç futbolcu, "5 yıldır Samsun'da olmaktan çok mutluyum. Yönetim Kurulu teklifte bulunursa seve seve yine Samsunspor'da kalırım. Ama gönlümdeki takım alt yapısında yetiştiğim Galatasaray'dır. En büyük hayalim de Galatasaray forması giymektir" dedi. Mustafa Çiçek, örnek aldığı futbolcuların ise Tugay ve Emre olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title