Haberler

Samsun Tso Heyetinin Ukrayna Gezisi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Müteahhitler Meslek Komitesi Odessa Teknik İnceleme Gezisi’nin 2. gününde ‘Türkiye Ukrayna Ticari İlişkiler ve İşbirliği’ toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sakoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl gerçekleştirdiği Teknik İnceleme Gezilerine bu yıl bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Bu yıl tek meslek komitesinin katılımıyla ilk kez bir gezi düzenliyoruz. İnşaatçılar Meslek Komitesi üyelerimizin talebi üzerine yaptığımız bu organizasyonda Odessa, inşaat sektöründe gelişen bir yer olarak karşımıza çıkmıştır. Bu nedenle de gezi adresi olarak Ukrayna’nın Odessa kenti seçilmiştir. Umarız burada iş yapmak isteyen üyelerimiz beklentilerini karşılayacak yatırım ortamlarıyla karşılaşırlar” dedi.

Sakoğlu’nun konuşmasının ardından T.C. Odessa Ticaret Ataşesi Mustafa Kemal Günay, Odessa’nın ekonomik yapısı, ticari faaliyetleri, öne çıkan sektörler ile yatırım veya karşılıklı ticaret yapmak isteyen iş adamları için bilgiler sundu. Odessa Belediyesi’nden Odessa Geliştirme Programları Ajansı Başkanı Mihail Freydlin, Odessa Belediyesi’nin yatırımcılara yönelik sağladığı kolaylık ve işbirlikleri hakkında bilgi verdi. Uzun zamandır Odessa’da ticari faaliyetleri sürdüren Türk İşadamı Arif Asallıoğlu da iş adamı gözüyle Odessa’yı ve yaşadığı tecrübeleri anlattı.

Samsun TSO heyeti daha sonra Odessa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Anatolie Viladimiroviç ile görüştü. Burada da gezinin amacını anlatan Başkan Sakoğlu, coğrafi olarak birbirine çok yakın iki ülkenin ticari işbirliği konusunda da daha fazla yakınlaşması gerektiğine işaret etti. Başkan Yardımcısı Viladimiroviç ise Samsun TSO heyetini Odessa’da görmekten duyduğu mutluluğu belirterek, Sakoğlu’nun ticari işbirliği konusundaki düşüncelerini paylaştığını söyledi.

(SAM-SA)

24.05.2007 15:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title