Haberler

Samsun: Tomikom, Milletvekillerine Devamsızlık Karnelerini Gönderdi

Milletvekillerini ve Seçilmişleri İzleme Komiteleri/derneği (Tümikom), Milletvekillerinin Devamsızlık Durumuyla İlgili Hazırladığı Raporu Bütün Milletvekillerine Gönderdi.

Milletvekillerini ve Seçilmişleri İzleme Komiteleri/Derneği (TÜMİKOM), milletvekillerinin devamsızlık durumuyla ilgili hazırladığı raporu bütün milletvekillerine gönderdi.

TÜMİKOM, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 22. Dönem milletvekillerini, 1 Ekim 2004-30 Eylül 2005 tarihleri arasındaki yasama yılında izleyerek rapor hazırladı. Rapora göre, Samsun'un 9 milletvekilinden AK Parti'li Cemal Yılmaz Demir 22 devamsızlıkla en fazla devamsızlığı olan milletvekili olurken, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç hiç devamsızlığı bulunmayan 44 milletvekili arasında yer aldı. Bütün genel kurul ve komisyonlara katılarak hiç devamsızlığı bulunmayan Kılıç'ın yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'un da CHP Grup Başkan Vekili olması dolayısıyla devamsızlığı sayılmadığından hiç devamsızlığı bulunmuyor.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir'in 9, Mustafa Çakır'ın ve Musa Uzunkaya'nın 6, Ahmet Yeni'nin 5 ve Mehmet Kurt'un 3 devamsızlığı bulunurken, CHP'li Sezai Önder'in de 5 devamsızlığı var.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title