Haberler

Samsun: Tayini Çıkan Bölük Komutanına Veda Yemeği

Samsun'un Terme İlçesi Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Kösem'in onuruna, Erzurum'a tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Samsun'un Terme İlçesi Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Kösem'in onuruna, Erzurum'a tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Terme Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Terme Kaymakamı Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Tunahan Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Demir Ali Bilgin, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Avukat Hüseyin Dündar, Ayvacık Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emin Ağaoğlulları, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üstteğmen Özkan Yılmaz, Salıpazarı Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Başçavuş Fethi Mutlu, Terme Milli Eğitim Müdürü Hasan Köksal, AK Parti Terme İlçe Başkanı Adem Erbay, Terme İl Genel Meclis Üyesi Fikret Oy ve Terme Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamanoğlu katıldı.

Terme Kaymakamı Ali İhsan Su, yemekte yaptığı konuşmada, Ali Kösem ile 8 ay birlikte çalıştıklarını hatırlatarak, "Gönül, 8 ay değil daha fazla çalışmak isterdi. Hani derler ya adam gibi adam. İşte sevgili Kösem, bu sözden fazlasını hak ediyor. Sevgili Kösem'e bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Jandarma Yüzbaşı Ali Kösem ise, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, "Biz görev icabı üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Terme'de bunu başarabildiysek ne mutlu bize. Daha önce Terme gibi büyük bir ilçede görev yapmamıştım. Bu benim için, başarılı olmuşsak büyük bir deneyim demektir. Bundan sonraki görev yerlerimizde de başarılı olabilmek için daha fazla gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title