Haberler

Samsun: Selde Hayatını Kaybeden İmam Toprağa Verildi

Samsun'un Çarşamba İlçesi Köroğlu Köyü'nde 4.5 Ay Önce Meydana Gelen Selde, Suya Kapılarak Kaybolan ve Dün Cesedi Bulunan İmamın Cenazesi, Bugün Cumhuriyet Köyü'nde Toprağa Verildi.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Köroğlu Köyü'nde 4.5 ay önce meydana gelen selde, suya kapılarak kaybolan ve dün cesedi bulunan imamın cenazesi, bugün Cumhuriyet Köyü'nde toprağa verildi.

Çarşamba İlçesi'ne bağlı Köroğlu Köyü'nde 30 Haziran 2006 tarihinde Köroğlu Deresi'nin taşması sonucu meydana gelen selde, evinden çıkarak 2.5 aylık bebeğini camide bıraktıktan sonra tekrar almak için camiye giderken sele kapılarak kaybolan imam Ali Aybaş'ın (32) cesedi, dün Gökçe Çakmak Barajı'nda balıkçılar tarafından bulunmuştu. İmamın cesedi, daha sonra Çarşamba Devlet Hastanesi'ne getirildi ve burada yapılan otopsi sonrasında hastane morgundan alınarak Cumhuriyet Köyü'ndeki evine götürüldü. Ali Aybaş'ın cenazesi, evinden alınarak öğle namazına müteakip aynı köydeki camide kılınan cenaze namazı sonrasında Cumhuriyet Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.

Çarşamba Müftüsü M. Şemsettin Yediyıldız'ın kıldırdığı cenaze namazına İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, cami imamları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title