Haberler

Samsun: Samsunspor'da Başkanlığa Mazhar Başoğlu Seçildi

Samsunspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın destek sözünü arkasına alarak aday olan Mazhar Başoğlu, yapılan açık oylama sonucu kulüp başkanlığına seçildi.

Samsunspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın destek sözünü arkasına alarak aday olan Mazhar Başoğlu, yapılan açık oylama sonucu kulüp başkanlığına seçildi.

Büyük Otel'de Milletvekili Ahmet Yeni, TSO Başkanı Adnan Sakoğlu ve çok sayıda kongre üyesinin katılımıyla yapılan genel kurulda Divan Başkanlığı'na Av. Ediz Durmuş Bilgin seçildi. Konuşmacılar Samsunspor'da Süper Lig'e çıkacak gücün bulunduğuna, borç sarmalının çözüldüğüne ve ödenebilir bir hale getirildiğine dikkat çekti. Bilançosunun pasifinde 24 milyon 771 bin 689 YTL bulunan ve toplam 24 milyon 437 bin 545 YTL borçla kongreye giden eski başkan Adnan Ölmez, alacağı olan 1 milyon 300 bin YTL'yi kulübe bağışladığını ve 2006-2007 sezonunda bütün deplasman masraflarını karşılayacağı sözünü verdi. Ölmez'in, "Ben sadece başkanlığı bırakıyorum. Samsunlu ve Samsunsporlu olmaya devam edeceğim. Kim Samsunspor için 5 verirse ben bir fazlasını vereceğim" şeklindeki konuşması alkışlandı. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle kongreye geç katılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun konuşması ise ayakta alkışlandı. Sel bölgesini ziyarete gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'i karşılayacağından konuşmasının ardından salondan ayrılan Vali Güzeloğlu'nun birlik ve beraberlik mesajı İsmail Uyanık ve Adnan Ölmez taraftarlarını yumuşattı. Güzeloğlu, "Bizim kendimize güvenmemiz için çok nedenimiz var. Güvenimizi gerçeğe dönüştürmek için heyecanlı olmalı ve çok çalışmalıyız. Türkiye ölçüsünde başarı ölçeğini yakalamalıyız. Samsunspor'u geçmişten bugüne taşıyan, her gün önünden geçerken ismini görmekten çok mutlu olduğum rahmetli Nuri Asan dahil olmak üzere tüm geçmiş başkan, yönetici, teknik kadro ve futbolculara Samsun Valisi ve sporu seven biri olarak teşekkür ediyorum. Bu sezon Süper Lig'e çıkacağımızı biliyorum. Buradaki birlik ve beraberliğin her zaman devamını diliyorum" dedi.

Açık oylamayla yapılan seçimlerin ardından kulüp başkanlığına seçilen Mazhar Başoğlu ise, teşekkür konuşmasında, "Samsun'a hayırlı olsun. Tek isteğim, beni yarın eleştireceklerin bugünden desteklemesidir" diye espri yaptı. Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim kurulu asil üyeleri şöyle oluştu:

"Mazhar Başoğlu, Ali İhsan Yeşilyurt, Asım Azal, Cevat Öncü, Cem Şenocak, Cengiz Engin, Ercan İnce, Engin Uzun, Fatih Temiz, Fikret Yalçın, Hasan Uçak, Metin Ateş, Mustafa Alemdaroğlu, Mustafa Akın, Naci Pınar, Nihat Yılmaz, Olcay İnaç, Tayyar Cantürk, Temel Camadan, Yusuf Bulut."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title