Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kapalı Cezaevi'nin şehir dışına taşınmasıyla birlikte o bölgede Samsun'un ikinci meydanını oluşturacaklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kapalı Cezaevi'nin şehir dışına taşınmasıyla birlikte o bölgede Samsun'un ikinci meydanını oluşturacaklarını söyledi.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Suat Yazıcı ile birlikte Yeşilova Mahallesi'ni gezerek bilgi alan Başkan Osman Genç, Yeşilova Mahallesi'nde alt yapı, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandığını söyledi. Yeşilova Mahallesi'nde yapılan çalışmaların sonuna gelindiğini ve yolların yaz döneminde asfaltlanacağını dile getiren Genç, "Hedefimiz, temiz bir Canik'i yeniden inşa etmek. Bunun için de Canik Belediyesi olarak tüm birimlerimizle gece-gündüz demeden imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımız sürüyor. Canik halkından tek isteğimiz, yapılan hizmetlere sahip çıkmaları. Yapılan hizmetlere sahip çıkılırsa, yenilerinin gelmesi daha kolay olur" dedi.

Yapılan planlamayla yaz döneminde beldedeki tüm yolların asfaltlanacağını ifade eder Genç, "Mert Irmağı boyunca uzanan Yeşilova Mahallesi yapılan çalışmalarla yatırımcıların gözdesi haline geldi" dedi.

Yeşilova Mahallesi sınırları içinde bulunan cezaevinin il dışına çıkartılması için Adalet Bakanlığı'na gerekli müracaatların yapıldığını kaydeden Başkan Osman Genç, cezaevinin kaldırılmasıyla bu mahallenin öneminin bir kat daha artacağını vurguladı. Başkan Osman Genç, cezaevinin şehir dışına taşınmasıyla bu alanda Samsun'un ikinci Cumhuriyet Meydanı'nın Yeşilova Mahallesi'nde olacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title