Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

- Samsun'da İlk Defa Mahallerde Yıkama Uygulaması Başlatan İlkadım Belediyesi, 2.5 Yıldır İstikrarlı Bir Şekilde Bu Uygulamayı Devam Ettiriyor. Halktan da Destek Gören Temizlik Çalışmaları Sayesinde İlkadım Beldesi Her Geçen Gün Daha da Temiz Bir Belde Görünümüne Kavuşuyor.

- Samsun'da ilk defa mahallerde yıkama uygulaması başlatan İlkadım Belediyesi, 2.5 yıldır istikrarlı bir şekilde bu uygulamayı devam ettiriyor. Halktan da destek gören temizlik çalışmaları sayesinde İlkadım Beldesi her geçen gün daha da temiz bir belde görünümüne kavuşuyor.

4 yıkama tankeri ve iki ayrı vardiya ile mahallelerde 20 günlük periyotlarla yıkama yapan ekipler, okul bahçeleri, pazar yerleri, sağlık ocağı, hastane bahçeleri ile cami bahçelerinde düzenli olarak yıkama çalışmaları yürütüyorlar. Sabah 07.30-15.30 ila 15.30-22.30 saatleri arasında iki ayrı vardiya halinde çalışan belediye yıkama ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinlerinden de takdir topluyor.

Samsun'un ana caddelerinden olan 100. Yıl Bulvarı, Barış Bulvarı ve 19 Mayıs Bulvarı'nda da yıkama çalışması yaptıklarını belirten Temizlik İşleri Müdür Vekili Nurettin Sever, "İlkadım bölgesi içinde temizlik çalışmalarımız artık son derece düzenli bir şekilde devam ediyor. Beldemizin daha temiz olduğunu vatandaşlarımız görerek müşahede edebiliyorlar, halkımız belediyenin temizlik çalışmalarına vermiş olduğu hassasiyetten dolayı çok memnun. Daha temiz bir İlkadım'a doğru gün geçtikçe yol alıyoruz" diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdür Vekili Nurettin Sever, İlkadım İletişim Merkezi'ne telefon ya da yüz yüze yapılan görüşmelerle bildirilen istek ve şikayetlere acil olarak müdahale edilerek, vatandaşların çevre temizliği ile ilgili sorunlarının giderildiğine dikkat çektiği açıklamasında vatandaşların da temiz çevreye sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title